Om vår miljövänliga tvätt

Miljövänlig tvätt och service av underjordiska sopsystem och underjordsbehållare för avfall.
Vår lastbil för tvätt av underjordiska sopsystem ser till att sopsystemen blir rena med hjälp av högtryck och hetvatten.
Tvättenheten är specialbyggd just för tvätt av sopsystem och används sedan många år i Europa. Själva lastbilen har de senaste miljökraven med emmitionsnivå Euro 6.

Sopsystemen är robusta och tåliga men för att fullgod funktion och lång livslängd skall bibehållas bör systemen servas och tvättas minst 1 gång per år. 
Vi har under många år servat och tvättat systemen vi installerat och 2016 hade vi Sverigepremiär för en ny miljövänlig tvätt av underjordiska sopsystem och underjordsbehållare för avfall. Lastbilen är skapad för att kunna tvätta en mängd olika lösningar för underjordiska sopsystem (UWS) och kärl, exempelvis PWS, Molok, RMP, Villager, CityCave, Vconsyst, Plastic Omnium, Blosse och Bauer. 

Om du vill veta mer om hur lastbilen arbetar kan du nedan se en informationsfilm som vi satt ihop. Här berättar Mathias Lagerström kort om hur tvättlastbilen fungerar i praktiken. 
Vi erbjuder er ett serviceavtal som förlänger livslängden och minimerar olägenheter. Lövhagen har även reservdelslager för PWS-system i Upplands Väsby. 
Ni kan välja på fyra olika utföranden med tvätt och service. Läs mer om de olika alternativen här.

Sök