Mark & anläggningsarbeten

Vi utför alla olika typer av mark och anläggningsarbeten som förekommer inom branschen. Allt från inköp och montering av parkutrustning till grundisolering av bostadshus.
Välkommen att lämna en förfrågan på just det Du behöver hjälp med. I vårt 
galleri kan ni se bilder från olika arbeten som vi utfört.

Stenarbeten
Vi utför flera olika typer av stenarbeten, såsom murar, gångar och trappor. Vi arbetar både med betongsten och natursten.

Anläggning gräsmatta
Är ni i behov utav ny gräsmatta? Vi anlägger både färdig gräsmatta från Gräscenter (vanlig och storrulle) samt sådd av gräsmattor. Vi anlägger även blomsterängar och sedumytor från Vegtech.

Asfaltering
Vi har ett långvarigt samarbete med en asfalteringsfirma som har lång erfarenhet i branschen.


Schaktarbeten
Alla typer av gräv och schaktarbeten inom entreprenad och anläggning kan vi vara behjälpliga med. Vi hyr även ut maskiner inklusive förare per timme.

Sprängningsarbeten
Sprängningsarbeten utförs bland annat i samband med UWS schakter. Vi samarbetar med specialister som utför riskanalyser, vibrationsmätningar, samt för-och efterbesiktningar av berörda fastigheter.

Grundisolering
Vi har gjort flertalet grundisoleringar åt både större och mindre bostadsrättsföreningar. Vår personal har lång erfarenhet inom detta.
Mark och parkutrustning
Vi köper in och monterar all sorts utrustning anpassat för utomhusbruk. Så som bänkar, grillar, sopkorgar och mycket mer.

Lekplatser
Vi har god kunskap inom lek och säkerhet. Vi utför nyanläggning och renovering av lekplatser enligt ert önskemål. Vi åtgärdar även anmärkningar efter utförd lekplatsbesiktning.

Kranbilar & Kranväxlare
Vi har flertalet kranbilar och lastväxlare med kran både i egen regi och i samarbete 
Yris Åkeri. Vi kan ordna med allt från att ställa ut containrar (i olika storlekar) inför städdagar till att leverera jord och köra bort kompost.

Övriga områden vi kan hjälpa till med är:
Isoleringsarbeten
VA-schakter
Dräneringsarbeten
Sök