Tjänster

Utredning av sopsystem - konsulttjänster

Vi kan bistå er i utrednignsarbetet för att ta fram den bästa lösningen avseende nedgrävdra sopsystem.  Inte alla sopsystem passar på alla platser. Olika gårdar och platser har olika förutsättningar. Vi på Lövhagen har en lång erfarenhet av att hjälpa kunderna se vilka system som passar för olika platser. Vi utreder och kommer med förslag.  Välkommen att ringa så kan vi berätta mer.

Markarbeten

Vi utför alla typer av markarbeten. Trappor, murar i natursten och betongsten.

Stenarbeten
Vi utför alla former av stenarbeten som förekommer inom branschen. Natursten och betongsten. Murar, trappor mm

Schaktarbeten
Vi utför alla typer av gräv och schaktarbeten inom entreprenad och anläggning. Vi hyr även ut maskin med förare per timme.

Trädgård

En fjärilsbuske som vi planterat som älskas av alla fjärilar

Vi planterar, ritar, anlägger och sköter utemiljöer.

Att sköta utemiljön för en bostadsrättsförening, fastighetsbolag eller fastighetsägare innebär att få människor att trivas. Att ha en fin bostadsgård innebär att människor kan mötas och må bra. Tänk att få komma hem och känna doften av en vacker mormorsros eller mötas av den lilla snödroppen när våren anlänt.

Underjordsbehållare - installation

Infällda sopsystem

Vi arbetar med markarbete, installation och underhåll av underjordiska sopsystem (UWS). Vi har installerat en stor mängd underjordsbehållare (djupbehållare) och har jobbat länge tillsammans med bland annat PWS som säljer de system för underjordisk avfallshantering vi oftast installerar. Vi har en avdelning som enbart jobbar med att serva och rengöra underjordsbehållare och molok djupbehållare.