Om ossLövhagen mark & trädgård startades 1998 i Upplands Väsby, Stockholm, av nuvarande ägaren Mathias Lagerström. Företaget är numera väl etablerat inom den gröna sektorn.
Vi har en välutbildad och erfaren personal där många av de anställda arbetat i branschen i hela sitt yrkesliv. Vår kunniga och intresserade personal är vår förutsättning för att göra ett bra arbete.
Vi arbetar i hela Stockholmsområdet och bland våra kunder finns samfällighetsföreningar, bostadsrättsföreningar, fastighetsbolag, kommunala bostadsbolag och privatkunder. Vi har ett gediget kontaktnät i branschen med väl utvalda leverantörer och underentreprenörer. Våra utbildade trädgårdsmästare ser till att växterna får rätt skötsel efter varje arts behov.

Mathias

Mathias Lagerström

Ansvarig anläggning / underjordiska sopsystem
Mathias har drivit företaget sedan 1998. Han började med trädgårdsanläggning och skötsel 1986 och jobbar nu som arbetande chef på företaget.
Karin

Karin Lagerström

VD, Administration
Karin är VD och den som hanterar inköp och administration. Ringer du till oss så är det oftast Karin som svarar.
Robert

Robert Apelgren

Arbetsledare anläggning
Robert är den som oftast ser till att anläggningsjobben utförs som de ska. Han är även mångårig erfarenhet inom växtsidan .
Mattias

Mattias Persson Suorra

Chefsträdgårdsmästare / ansvarig trädgård
Mattias är utbildad trädgårdsmästare och jobbar idag som chefsträdgårdsmästare med ansvarar för utemiljösidan hos oss. Han ritar även vackra utemiljöer med fokus på att de ska vara skötselsnåla men vackra.
Raines mark och trädgårdstjänst